Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO až NE 8:00 - 21:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
04.04.2019
Nové signalizátory od DAM za výbornou cenu
Naskladnili jsme žhavou novinku, kterou jsou signalizátory záběru DAM TF Bite Alarm set ve variantách 2+1 a 3+1. Vynikají především v jednoduchosti ov... číst celé
03.04.2019
Sumcaři se posunuli opět dál
Po několika letech fungování e-shopu jsme se rozhodli opět celý on-line obchod upravit dle moderních trendů, na které vy zákazníci zvyklí třeba při na... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Rozdělení
Naši partneři:
 Rybaření na Ebru

Lov sumců v Jižních Čechách, rybolov Pícha

Info-AtlasfiremNajduZboží.cz

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Marcel Smrčka, se sídlem Zahradní 2652/25, 787 01 Šumperk, IČ 69204756, zapsaná u Městského úřadu Šumperk a  Anna Smrčková, se sídlem Zahradní 2652/25, 787 01 Šumperk, IČ 03567940, zapsaná u Městského úřadu Šumperk a (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@sumcari.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
 
 

Proč nakupovat u nás
  • zákaznický servis
  • kvalitní komunikace
  • pečlivý osobní přístup
  • dodání zboží zpravidla do 3 dnů
  • 100% zákazníků doporučuje e-shop
Zákazníci využívají
Kontakty
Logo
PO až NE 8:00 - 21:00
Copyright 2019 © SUMCARI.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.