Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

AKČNÍ NABÍDKA

Cena 2 490,00 Kč
SKLADEM
Cena 2 960,00 Kč
SKLADEM

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


VAŠE RECENZE
Hodnocení obchodu zákazníků HEUREKA

 

Vaše recenze na průběh nákupu na Sumcari.cz jsou pro nás i další rybáře důležité

Vážení zákaznici, zde máte možnost shlédnout recenze Vás zákazníků, kteří uskutečnili objednávku na Sumcari.cz a následně vyplnili na email zaslaný dotazník od HEUREKA. Snažíme se maximálně všem vyjít vstříc a věříme, že i Vy nám budete důvěřovat.

Chcete i vy přispět vaší zkušeností? Při objednání zboží je nutné Odsouhlasení obchodních podmínek a ještě zakliknout Souhlasím se zasíláním dotazníku spokojenosti s vyřízením objednávky. Pouze při udělení vašem souhlasu Vám bude Heurekou dotazník zaslán 10 dnů po provedení objednávky.

 

Přidáno: 09.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše naprosto v pořádku a rychle-DOPORUČUJI

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Vaši recenzi, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že se Vám nakupovalo dobře a věříme, že se na nás opět někdy obrátíte. Přejeme hodně skvělých úlovků.
 

Přidáno: 05.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

super jednání

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám pane Valento za Vaši milou recenzi, která nás velmi potěšila. Jsme rádi, že můžeme rybařinu posílat takto příjemným rybářům. Přejeme hodně krásných úlovků.
 

Přidáno: 23.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pan jež vede tento obchod je velmi vstřícný a ochotný vyřízení i dodání doslova bleskové.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám Václave za velmi pěknou recenzi, které si velmi vážíme a jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen. Přejeme Vám hodně štěstí na rybářských výpravách a někdy se nám zase připomeňte.
 

Přidáno: 19.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

mam jen jednu zkušenost,ta je na jedničku,dobra komunikace a fer jednani ,pan se kterym jsem komunikovala byl super.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám za váš čas a skvělou recenzi, ze které máme velkou radost. Přejeme spoustu krásných zážitků se zakoupenou výbavou a nádherné úlovky.
 

Přidáno: 01.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Přehlednost
pěkný výběr zboží
nízké ceny

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Váš čas s vyplněním dotazníku a pozitivní recenzi, která nás těší a motivuje k další práci. Přejeme Vám skvělý zbytek sezony a skvělé úlovky.
 

Přidáno: 26.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Bezproblémové a seroiózní jednání
Bezkonkureční poradenská činnost

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Vaši recenzi, která nám udělala radost. Věříme, že se zbožím budete spokojen a někdy se připomenete. Skvělou sezonu přeje team Sumcaři.cz
 

Přidáno: 10.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

mají to, co jsme hledali

 

Vyjádření našeho obchodu

Paní Dano, moc Vám děkujeme za Vaši recenzi, které si velmi vážíme. Ať Vám spacák dobře slouží a zahřeje i za chladných nocí .
 

Přidáno: 28.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám za vyplnění dotazníku a kladnou recenzi, která nám samozřejmě udělala velkou radost. Přejeme skvělou sezonu a někdy se na nás zase obraťte.
 

Přidáno: 25.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

přehledný e-shop, rychlost dodání, 100% spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám za vaši recenzi a věříme, že budete spokojena i se zakoupeným zbožím. Přejeme vám skvělou rybářskou sezonu se spoustou hezkých zážitků.
 

Přidáno: 10.06.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vřele doporučuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Vaši recenzi, které si velmi vážíme a jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen. Přejeme Vám skvělou sezonu se spoustou krásných úlovků.