Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

AKČNÍ NABÍDKA

Cena 2 490,00 Kč
SKLADEM
Cena 2 960,00 Kč
SKLADEM

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


VAŠE RECENZE
Hodnocení obchodu zákazníků HEUREKA

 

Vaše recenze na průběh nákupu na Sumcari.cz jsou pro nás i další rybáře důležité

Vážení zákaznici, zde máte možnost shlédnout recenze Vás zákazníků, kteří uskutečnili objednávku na Sumcari.cz a následně vyplnili na email zaslaný dotazník od HEUREKA. Snažíme se maximálně všem vyjít vstříc a věříme, že i Vy nám budete důvěřovat.

Chcete i vy přispět vaší zkušeností? Při objednání zboží je nutné Odsouhlasení obchodních podmínek a ještě zakliknout Souhlasím se zasíláním dotazníku spokojenosti s vyřízením objednávky. Pouze při udělení vašem souhlasu Vám bude Heurekou dotazník zaslán 10 dnů po provedení objednávky.

 

Přidáno: 10.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

mají to, co jsme hledali

 

Vyjádření našeho obchodu

Paní Dano, moc Vám děkujeme za Vaši recenzi, které si velmi vážíme. Ať Vám spacák dobře slouží a zahřeje i za chladných nocí .
 

Přidáno: 28.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám za vyplnění dotazníku a kladnou recenzi, která nám samozřejmě udělala velkou radost. Přejeme skvělou sezonu a někdy se na nás zase obraťte.
 

Přidáno: 25.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

přehledný e-shop, rychlost dodání, 100% spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám za vaši recenzi a věříme, že budete spokojena i se zakoupeným zbožím. Přejeme vám skvělou rybářskou sezonu se spoustou hezkých zážitků.
 

Přidáno: 10.06.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vřele doporučuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Vaši recenzi, které si velmi vážíme a jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen. Přejeme Vám skvělou sezonu se spoustou krásných úlovků.
 

Přidáno: 20.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Odborná pomoc a rychlé jednání. Super - doporučuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za pozitivní recenzi a čas strávený s vyplněním dotazníku. Přejeme Vám skvělou sezonu se spoustou rybářských úspěchů a věříme, že se na nás opět někdy obrátíte.
 

Přidáno: 14.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

S takovou ochotou a odbornou radou jsem se už dlouho nesetkala.Tento obchod rozhodně doporučuji.Není na obtíž,že vše proberete a i změníte objednávku za lepší zboží pro vás.

Pro:

ceny,sortiment,ochota ,odbornost

Proti:

nic

Vyjádření našeho obchodu

Jejda děkujeme Vám Pavlo za krásnou recenzi. Je radost posílat balíky takto skvělým rybářům, kteří ještě umí za něco pochválit. Věřím, že Vám to svatý Petr vrátí v podobě krásných úlovků. Přejeme skvělou výpravu do Norska.
 

Přidáno: 14.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vše ok líbí se mi popisy, možná kdyby toho textu a rad bylo více, bylo by více i objednávek

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Váš čas strávený s vyplněním dotazníku. Vašeho názoru si velmi vážíme a slibujeme, že každým dnem bude nadále přibývat kvalitních informací a fotografií. Jsme velice rádi, když vidíme, že to zákazníci čtou a prohlíží.
 

Přidáno: 02.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Ještě jsem nedostal zboží

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Váš čas s vyplněním dotazníku. Objednal jste si produkt, u které bylo a je uvedeno, že není skladem. Jakmile bude v Evropě a následně v ČR opět naskladněn, bude Vám zasláno Vámi objednané množství.
 

Přidáno: 01.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlé vstřícné jednání,doporučuji všem začínajícím sumcařům.Dále výborné poradenství.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám Miloši za Váš čas s vyplněním dotazníku. Moc si toho vážíme a věříme, že Vám bude vybavení dobře sloužit.
 

Přidáno: 18.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za čas strávený s vyplněním dotazníku, čehož si my i ostatní rybáři velmi vážíme. Přejeme Vám skvělou, rybářskou sezonu se spoustou krásných zážitků.