Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

AKČNÍ NABÍDKA

Cena 2 490,00 Kč
SKLADEM
Cena 3 349,00 Kč
SKLADEM

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


VAŠE RECENZE
Hodnocení obchodu zákazníků HEUREKA

 

Vaše recenze o průběhu vašeho nákupu na Sumcari.cz jsou pro nás i další rybáře důležité

Vážení zákaznici, zde máte možnost shlédnout recenze Vás zákazníků, kteří uskutečnili objednávku na Sumcari.cz a následně vyplnili na email zaslaný dotazník od HEUREKA. Snažíme se maximálně všem vyjít vstříc a věříme, že i Vy nám budete důvěřovat.

Chcete i vy přispět vaší zkušeností? Po odeslání objednávky na váš email automaticky odesílá Heureka dotazník, který je velmi rychle a jednoduše k vyplnění. Dotazník je rozesílán cca 10 den po uskutečnění objednávky.

 

Přidáno: 18.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Tento obchod, nemá chybu. Slušnost, vstřícnost, rychlé dodání, dobré ceny. Když si nevíte rady, tak Vám rádi poradí. Majitel se obchodu skutečně věnuje.

Pro:

Skvělá komunikace.
Dobré ceny.
Rychlost dodání.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám Tomáši za skvělou recenzi. Jsme rádi, že jste ocenil naši technickou podporu a objednal jste si zboží, které vám vyhovuje. Přejeme vám ať si ze zakoupeným vybavením řádně užijete rybaření.
 

Přidáno: 16.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velice dobrá komunikace nad rámec internetového obchodu.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám za vyplnění dotazníku a pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Ceníme si spokojenosti s naší komunikací a budeme dál pracovat na jejím zlepšování. Přejeme skvělou rybářskou sezonu.
 

Přidáno: 16.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Super jednání

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám za váš čas strávený s vyplněním dotazníku a hodnocení, kterého si velmi vážíme. Ještě jednou díky za váš nákup a skvělou rybářskou sezonu přejeme.
 

Přidáno: 13.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod doporučuji, velká výhoda je vstřícnost majitele poradit při výběru i po nákupu zboží. Sám jsem využil možnosti rady po nákupu (echolotu)
a byl mi okamžitě dán telefon na člověka věci znalého, který mi velmi ochotně poradil.
Tímto ještě jednou díky.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám Martine za vaši recenzi s poznatky při nákupu, kterých si velmi vážíme. Věříme, že s Lowrance budete nadmíru spokojen a dopomůže vám k více krásným úlovkům.
 

Přidáno: 08.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

vše super.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám za váš čas s vyplněním dotazníku a kladnou recenzí, které si velmi vážíme. Přejeme skvělou rybářskou sezonu.
 

Přidáno: 06.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Musím ocenit osobní přístup prodejce, v případě nejasností poradí s výběrem potřebného náčiní.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám za vaši recenzi a informaci, že jste s nákupem rybařiny spokojen. Recenze je pro zákazníky i pro nás velmi důležitá a proto si ji velmi vážíme.Přejeme vám skvělou rybářskou sezonu.
 

Přidáno: 24.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

pri opýtaní poradia a snažia sa s vami komunikovať aby ste si vybrali čo najlepší produkt
rýchlosť vybavovania a doručenia
spoľahlivosť

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám Dominiku za vaši pozitivní recenzi a hodnocení v zaslaném dotazníku. Jsme rádi, že jsme společně vybrali dobře a zbývá nám už jen popřát spoustu krásných úlovků na pstruhových vodách.
 

Přidáno: 18.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

spolehlivost,rychlost,slušné jednání,kvalitní spolupráce s panem Smrčkem.

Pro:

perfektní jednání a domluva

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám Jaroslave za pozitivní recenzi a čas strávený s vyplněním dotazníku. Recenze si my i nerozhodní zákazníci velmi vážíme a jsme rádi za každý příspěvek. Přejeme vám skvělé zážitky a spoustu krásných úlovků při rybaření v severních mořích.
 

Přidáno: 11.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jako kaprař bez zkušeností s lovem sumcu, mi bylo vše po telefonu vysvětleno a doporučeno správné vybavení,doporučuji všem zájemcům o lov sumcu kontaktovat, budete překvapeni osobním přístupem a výbornými cenami.

Pro:

Perfektně poradí s výběrem zboží
Pán je sumcař, který přesně ví o čem mluví
Rychlé odeslání zasilky

Vyjádření našeho obchodu

Pane Jančaříku moc vám děkujeme za vaši pozitivní recenzi. Velmi si ji vážíme a jsme rádi, že jsme vás mohli vybavit potřebným vybavením. Přejeme vám ať se vám s podnikatelským záměrem zadaří a nachytá se spousta krásných ryb.
 

Přidáno: 02.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Príjemný pán majiteľ vrelo doporučujem

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám za čas strávený s vyplněním dotazníku a pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Přejeme vám spoustu skvělých zážitků se zakoupeným rybářským vybavením a někdy se zase připomeňte.
 

Přidáno: 26.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velký výběr zboží,dobré ceny.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám Vlastimile za Vaši reakci. Jsme velice rádi, že byl Váš nákup příjemný a jste spokojen. Přejeme i Vám fantastickou sezonu a spoustu zajímavých rybářských příběhů.
 

Přidáno: 14.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost, informovanost o stavu objednávky- vše v pořádku

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme vám za váš čas strávený s vyplněním dotazníku a pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojený a přejeme vám skvělou rybářskou sezonu.
 

Přidáno: 18.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Supr eshop,ochotně se vším poradí a bleskově doručí.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám Martine za skvělou recenzi, kterou jste nám udělal velkou radost. Jsme rádi, že jste spokojen a vše bylo v pořádku. Přejeme Vám spoustu krásných úlovků.
 

Přidáno: 09.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše naprosto v pořádku a rychle-DOPORUČUJI

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za Vaši recenzi, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že se Vám nakupovalo dobře a věříme, že se na nás opět někdy obrátíte. Přejeme hodně skvělých úlovků.
 

Přidáno: 05.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

super jednání

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám pane Valento za Vaši milou recenzi, která nás velmi potěšila. Jsme rádi, že můžeme rybařinu posílat takto příjemným rybářům. Přejeme hodně krásných úlovků.